500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

En by å leke i

For mange barn framstår nok det store konferanseområdet på Oslofjord Convention Center som en hel by, en by der det er lekemuligheter omtrent overalt. Da lokalmenigheten i Molde i går kunne ønske velkommen til årets barneleker i storsalen var det nettopp bytemaet de tok utgangspunkt i.


Lokalmenigheten i Molde hadde lagt ned et stort arbeid med å forberede og arrangere årets leker. Dette kan du lese mer om i gjesteinnlegget Leker fra Molde til Brunstad. I går ettermiddag var altså tiden kommet da de skulle sette ut i livet alt de hadde brukt så mye tid på å planlegge. I tillegg til alle de spennende konkurransene Moldenserne hadde klekket ut måtte de tradisjonelle stafettene mellom lokalmenighetene selvfølgelig heller ikke uteglemmes. Lekene avholdes tre ettermiddager på rad, og skal vi dømme ut fra responsen fra deltakere og publikum har alt arbeidet gitt god uttelling. Ta en titt på bildene fra dagens leker under og se selv!

Bernt Aksel Larsen blogg - En by å leke i-2

Bernt Aksel Larsen blogg - En by å leke i-8

Bernt Aksel Larsen blogg - En by å leke i-7

Bernt Aksel Larsen blogg - En by å leke i-3

Bernt Aksel Larsen blogg - En by å leke i-4

Bernt Aksel Larsen blogg - En by å leke i-6

Bernt Aksel Larsen blogg - En by å leke i-9

Bernt Aksel Larsen blogg - En by å leke i-10

Bernt Aksel Larsen blogg - En by å leke i-11

Bernt Aksel Larsen blogg - En by å leke i-1

Bernt Aksel Larsen blogg - En by å leke i-13

Bernt Aksel Larsen blogg - En by å leke i-14

Bernt Aksel Larsen blogg - En by å leke i-12

×