500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Over for denne gang

To uker med møter, konkurranser, lek og samlinger i ulike former er kommet til veis ende. I kveld ble avslutningen på BCCs sommerstevne i juli markert med festmøte i storsalen. Nå drar stevnedeltakerne hver til sitt, og klargjøringen for neste stevne starter.


Det er gjerne en litt spesiell stemning på avslutningssamlingen for sommerstevnet. Vi har fått mye å tenke på, er blitt inspirert i troen og har fått motivasjon til å fortsette det gode arbeidet. Vi har gledet oss sammen, dyrket vennskap, deltatt i lek og aktiviteter. Når det hele er over kan nok mange kjenne et visst vemod i det de kjører ut porten. Samtidig gleder vi oss til å ta fatt på det som ligger foran oss, både i arbeidet på det personlige plan og i menighetsaktivitetene. Ikke minst er det godt å vite at sommeren er langt fra over, og mange kan se fram til fortsatt fine feriedager i inn- og utland. Å være en del av et fellesskap med mange tusen mennesker rundt seg er en flott og god opplevelse, men mange synes nok også det er godt å få litt anledning til å være sammen med de nærmeste i ro og fred.

Festmøtet satte et fint og verdig punktum for stevnet. Kor og orkester framførte flere av menighetens sanger med et innhold og en form som underbygget det budskapet vi har hørt disse dagene.

Kåre J. Smith og flere andre gav noen avsluttende hilsener. Smith manet nok en gang til å arbeide med å vende oppmerksomhet og tankegang mot det man kan gjøre for andre mennesker. – Det er veldig mange som er i nød på ulike måter, de ber til Gud og trenger hjelp. Da trengs det mennesker som er villige til å stille seg fram som redskap til å hjelpe. Det trengs mennesker som ikke er opptatt med seg selv, men som har bestemt seg for å være opptatt av andres beste, sa Smith.

Kåre J. Smith
Kåre J. Smith

Flere stevnedeltakere fikk via filmklipp gitt uttrykk for hva stevnene betyr for dem personlig. Det er interessant å høre hva disse dagene kan bety for mange. Brunstad TV hadde også klippet sammen noen glimt og høydepunkt som ble vist på storskjermene.

Litt liv og røre hører også med på et festmøte. Orkesteret har etter hvert blitt kjent for sine mange urframføringer, og denne kvelden ble ikke noe unntak. Etter urframføringen og flere andre innslag, ble kvelden avsluttet med at de spilte en av sine signaturlåter med den betegnende tittelen «Frisk pust» som utgangsmelodi. Friske pust gjør godt i hverdagen, og jeg tror nok mange har opplevd stevnet nettopp slik.

Friske pust fra orkesteret.
Friske pust fra orkesteret.

Nå blir det to ukers pause i aktivitetene, før årets sommerstevne nummer to starter opp i august. Jeg håper å kunne skrive litt også fra dette, så følge gjerne med på kategorien Sommerstevner 2016 på menylinjen her på bloggen.

×