500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Oslofjords prosjektavis på nett

Oslofjord Convention Center AS har nå publisert den siste prosjektavisen fra prosjekt Brunstad 2020 på sine nettsider. Jeg kan absolutt anbefale alle som er interessert i utbyggingsprosjektet å ta en titt på denne.


I innlegget Hvor kommer pengene fra nevnte jeg at jeg hadde fått tilsendt en prosjektavis fra utbyggingen av Oslofjord Convention Center. Ifølge Oslofjord er denne distribuert til over 30.000 husstander i Vestfold. I helgen ble jeg gjort oppmerksom på at den nå også er lagt ut på Oslofjords nettsider.

Avisen Nytt fra Oslofjord er utgitt av selskapene Brunstad Hotellbygg AS og Oslofjord Convention Center AS i samarbeid. Personlig synes jeg det er spesielt spennende å lese hva Oslofjords forretningsutvikler og styremedlem, Charles Löfwander, har av visjoner for virksomheten etter at utbyggingen står ferdig. Det er liten tvil om at anlegget blir i toppklasse, men det er alltid spennende å se hvilket potensiale som faktisk kan være mulig å ta ut.

Bernt Aksel Larsen blogg - prosjektavis 2
Faksimile fra prosjektavisen «Nytt fra Oslofjord»

Intervjuet med et styremedlem i BCC, Berit Hustad Nilsen, vil også være interessant å lese for mange. Menigheten har hatt et forhold til anlegget på Brunstad i mange år, og i overskuelig framtid vil dette fremdeles være det viktigste internasjonale samlingsstedet for BCC. Dette er også noe av bakgrunnen for innsamlingen som jeg skrev om i mitt innlegg.

Personlig har jeg stor interesse av å følge utbyggingsprosjektet, og kan som sagt anbefale avisen til alle som er interessert i å følge med på dette. Den er tilgjengelig fra Oslofjords nettsider http://oslofjord.com eller direkte fra denne linken.

×