500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Sommerinnspurt

Vi har passert sankthans og de første BCC-gjestene har allerede begynt å innta Oslofjord Convention Center i forkant av årets sommerstevner. De to første nye hotellbyggene er overlevert. Nå er det den aller siste innspurten før sommeren som finner sted på konferansesenteret.


Utenfor de nye hotellbyggene som er tatt i bruk legges siste hånd på verket for utomhusanlegget

Taket på hotellbygg V7 er klart for å ta imot gjester som ønsker å nyte utsikten eller å få en liten trappetrim

Utsikten fra verandaene til gavelsuitene på V7 er upåklagelig
Tårnbygg T2 har blitt et landemerke for anlegget
Hotellbygget lengst mot nord, V1, har fått mye av fasaden på plass
Nå klargjøres det for flere bygg mot vest
Mye av parkeringsdekkene i aktivitets- og flerbrukshallen er lagt

×