500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Menighet på amerikatur

Denne uka reiser omtrent 850 medlemmer av BCCs lokalmenighet i Oslo & Follo til USA. En stor fest sammen med amerikanske menigheter, sightseeing og shopping i New York er blant det som står på programmet. Det betyr en tyvstart på sommerferien, samt noen dagers pause her på bloggen.


Unge og gamle har planlagt, spart og gledet seg i lang tid. Nå er altså endelig tiden kommet da planene skal settes ut i livet og sparingen gi uttelling. Forventningsfulle medlemmer fra Oslo & Follo setter seg på fly for å dra over Atlanteren. Når de er omtrent 850 i tallet er det et enormt apparat som er sving. Jeg er selv deltaker på turen, og ser fram til alt den vil bringe både av oppbyggelse, felleskap og opplevelser.

En stor fest sammen med lokalmenigheter på USAs østkyst står på programmet. Her blir det et innholdsrikt program med mange innslag både av oppbyggelse og underholdning. Før festen er det satt av tid til å se seg om i området, f.eks er en tur til Niagara Falls en av mulighetene. Programmet er lagt opp ganske fritt, slik at deltakerne i stor grad kan velge hva de ønsker.

Turen og festen er en markering av at lokalmenigheten i Oslo & Follo har passert sine svært så offensive innsamlingsmål. Når medlemmene har stått på til de grader i så lang tid, er det på sin plass å slå seg løs og feire. Innsatsen disse har lagt ned de siste årene står det virkelig respekt av.

Etter festen drar vi videre til «The Big Apple», New York, der vi vil tilbringe et par dager med sightseeing, shopping og generelt bare være sammen og dyrke fellesskapet.

På grunn av turen blir det en pause her på bloggen, men jeg er tilbake med nye innlegg og oppdateringer i neste uke. Inntil da ønsker jeg mine lesere en god uke.

×