500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Grønn avslutning

I nesten to år har arbeidet med de to første hotellbyggene i det nye anlegget på Oslofjord Convention Center pågått. Nå er det bare dager til de skal tas i bruk, og som kronen på verket gjøres de grønne utomhusarealene ferdig.


– Det er alltid travelt mot slutten, men vi føler at vi har kontroll nå, sier Fredrik Olsen i ILC Construction AS. Han kan fortelle at de siste ukene er det plantet over 4.000 busker på området som omgir de første hotellbyggene. Det er også lagt omtrent 3.500 kvadratmeter ferdigplen og 1150 meter kantstein i samme område. I tillegg er det lagt brostein. I dag begynner asfaltering av veiene mellom byggene, og forplassen i syd skal også asfalteres. – For øyeblikket er vi omtrent 80% ferdig, men vi skal klare å komme i mål slik at de første gjestene kommer til et innbydende og vakkert område, sier Olsen.

Hvordan utomhusanlegget og området bli kan du se på droneklippet og bildene under.

×