500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Kjøkkenmontering i stor stil

Kanskje er ikke «kjøkken» det ordet man først og fremst forbinder med et hotellrom. Muligheten til å kunne lage noe mat selv er imidlertid viktig for en god del av de som har tegnet leieavtaler for de nye hotellsuitene som bygges på Oslofjord Convention Center.


En svært stor andel av de nye hotellsuitene vil være utrustet med kjøkkenløsninger. I forrige uke ankom de første av disse byggeplassen, og monteringsarbeidet startet umiddelbart. Bernt Aksel Larsen blogg-kjokkenmontering-i-stor-stil-1De to første hotellbyggene skal være klare for innflytting allerede i sommeren neste år, og da må også kjøkkenløsningene være på plass.

Bernt Aksel Larsen blogg-kjokkenmontering-i-stor-stil-6– Planen er å montere 4 kjøkken per dag, sier Russel Hall, avdelingsleder for bygginnredning hos entreprenøren ILC Construction AS. Han nevner at kjøkkenløsningene er spesialprodusert i USA for dette prosjektet. – Det blir levert 20 kjøkkentyper i 4 forskjellige farger, og leverandøren i USA har hentet inn komponenter fra hele verden for å få laget akkurat det vi trenger i prosjektet her. Materialet er ask med malte overflater, forteller han.

Bernt Aksel Larsen blogg-kjokkenmontering-i-stor-stil-5Torsdag i forrige uke ble det gjennomført en første kvalitetskontroll av den nye leveransen, hvorpå monteringen av det første kjøkkenet startet. Løsningene leveres delvis montert, og jobben som gjøres på Brunstad er derfor mindre omfattende enn om alt skulle blitt montert på stedet.

Bernt Aksel Larsen blogg-kjokkenmontering-i-stor-stil-4– Nå i oppstartsfasen tester vi ut forskjellige løsninger og materialer slik at vi kan gi tilbakemelding til leverandøren på ting som burde endres. På denne måten vil monteringsprosessen optimaliseres utover byggeperioden, sier Hall imens han holder øye med de første kjøkkendelene som begynner å komme på plass inne i en av hotellsuitene i V8.

Bernt Aksel Larsen blogg-kjokkenmontering-i-stor-stil-3Det er altså bare et drøyt halvt år til de første hotellbyggene skal tas i bruk av Oslofjords kunder og leietakere, og det er nok mange som nå følger spent med når rommene begynner å ta form innvendig. Kanskje noen også ser fram til å teste ut mulighetene til å lage fårikål i de nye suitene?

×