500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Maling og gulvlegging i gang

På Oslofjord Convention Center har de nå satt i gang for fullt med innvendig maling og gulvlegging i de nye hotellbyggene V8 og V7. Jeg har fått oppdaterte planer og bilder.


Entreprenøren for byggeprosjektet, ILC Construction, regner med at alle suiter i de to byggene skal være ferdig malt med 2 strøk innvendig i starten av november i år. Det males med 4 forskjellige fargekombinasjoner: vår, sommer, høst og vinter. Suitene vil altså få forskjellig design basert på de forskjellige årstidene.

En av malerne i aksjon inne på V7
En av malerne i aksjon inne på V7

Det store flatene males med sprøyter og malerne klarer å få unna totalt ca. 16 suiter i uken i V8 og V7.

Når malerne har gjort seg ferdige, setter gulvleggerne i gang. De legger et gulv i linoleum, som også har 4 forskjellige fargenyanser til de 4 årstidene. Linoleumen som brukes skal visstnok være meget slitesterkt, og er laget av 97 % naturlige råmaterialer.

Gulvet rulles ut...
Gulvet rulles ut…
... tilpasses...
… tilpasses…
... og limes
… og limes

Gulvleggingen startet på mandag denne uken, og entreprenøren regner med at de kan legge gulv i ca. 20 suiter i uken. Hvis alt går etter planen regner gulvleggerne å være ferdige med alle suitene i V8 og V7 i midten av februar 2017.

I kjelleren er det satt opp kappestasjoner slik at gulvbelegget kan tilpasses industrielt og effektivt
I kjelleren er det satt opp kappestasjoner slik at gulvbelegget kan tilpasses industrielt og effektivt

Etter at veggene har fått farge og gulvet er lagt, skal det settes i gang med montering av kjøkken. De første av disse blir levert allerede i november i år.

En suite klar for å innredes med kjøkken
En suite klar for å innredes med kjøkken

Entreprenøren regner med at de første suitene skal være helt ferdige innvendig i februar 2017!

×