500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Fra gråkald betong til sommerhvite suiter

I utbyggingsprosjektet «Brunstad 2020» er de nye hotellsuitene i ferd med å gå fra kalde grå betongskjelett til lyse, trivelige rom. Mer enn 170 rom skal være ferdig overflatebehandlet før sommerferien. Det betyr hektisk aktivitet de neste månedene.


– Vi er 10 – 12 personer som jobber på spreng med å sparkle og male nå, sier avdelingsleder i ILC Construction AS, Russel Hall. Han forteller at alle rommene i hotellbygg V8 og omtrent halvparten av rommene i V7 skal være ferdig sparklet og malt før ferien. – På forhånd er baderomskabiner montert inn, rør er koblet og elektro er på plass. Rett over ferien begynner vi å montere kjøkken og få på plass gulvene, forteller han.

Russel Hall, avdelingsleder i ILC Construction AS
Russel Hall, avdelingsleder i ILC Construction AS

Hall nevner at suitene males i ulike varianter av hvitt. – Det er årstidene som er tema. Hvitfargen har et stikk av grønt, blått og så videre, avhengig av hvilken årstid suiten skal gjenspeile, sier han.

Bernt Aksel Larsen blogg - Fra gråkald betong til sommerhvite suiter-7ILC Construction benytter både egne ansatte og innleide i arbeidet med innredning og overflatebehandling. 170 rom ferdig til ferien høres ganske mye ut, men på den annen side skal 1.600 rom forhåpentligvis stå ferdig ved utgangen av 2020 så malerne kan neppe legge ned kosten med det første.

Bernt Aksel Larsen blogg - Fra gråkald betong til sommerhvite suiter-3Allerede nå ser vi altså hvordan rommene begynner å ta seg ut i sin endelige form. Enda mer interessant blir det når kjøkken og gulv kommer på plass etter ferien. Det er også mange detaljer som skal på plass, for eksempel forteller Hall at hver suite har hele syv sprinkelhoder for brannslukking. Slike ting tar gjerne litt tid å få på plass. Han tror imidlertid det skal gå greit å holde den planlagte framdriften.

Bernt Aksel Larsen blogg - Fra gråkald betong til sommerhvite suiter-6

Bernt Aksel Larsen blogg - Fra gråkald betong til sommerhvite suiter-5

Bernt Aksel Larsen blogg - Fra gråkald betong til sommerhvite suiter-2

×