500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Ingen vonde følelser

I innlegget «Smiths Venners milliarddugnad» skrev jeg om avisoppslaget i Dagens Næringsliv forrige lørdag. I den forbindelse skrev jeg at saken var frontet av et tidligere medlem fra lokalmenigheten i Drammen, og jeg antok at han bar på vonde følelser som resultat av de forholdene han beskrev.


De som har lest artikkelen i Dagens Næringsliv vil ha fått med seg at det tidligere medlemmet var Petter Espegard. I går kveld fikk jeg en epost fra ham, der han presiserer at han ikke bærer på vonde følelser i denne saken. I eposten gir han uttrykk for at det er trist om mitt blogginnlegg skal bidra til en slik forståelse, da dette går ut over ham og hans familie. Han sier også at han ikke har valgt å gå ut av menigheten, men at han ikke er velkommen lenger.

Espegard skriver også at han ikke hadde forventet å bli brukt i Dagens Næringsliv på den måten som avisen gjorde, og hadde ikke ønsket å bli avbildet på forsiden av Magasinet.

Fra min side vil jeg beklage at jeg i mitt innlegg feilaktig har antatt at Espegard hadde vonde følelser som resultat av de forholdene Dagens Næringsliv skrev om. Etter avtale med ham publiserer jeg derfor dette innlegget for å korrigere forholdet. Teksten i innlegget er gjennomgått av ham før publisering.

Jeg er for øvrig glad for at Espegard tok kontakt for å oppklare dette. Å gå nærmere inn i hans sak er ikke naturlig for meg, men jeg har et ønske om at alt jeg skriver her på bloggen skal være riktig framstilt.

Oppdatert 18.12: Det er kommet inn en kommentar til dette innlegget som jeg opplever som lite respektfull overfor Espegard. Da jeg ikke ønsker noen diskusjon om personlige følelser har jeg derfor fjernet kommentarfeltet under dette innlegget. Debattanter som ønsker å kommentere forhold knyttet til saken i Dagens Næringsliv kan gjøre det under det relevante innlegget.

Andre relevante innlegg:

×