500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Tre måneders framdrift

En av mine venner på Oslofjord Convention Center sendte meg en serie bilder for noen dager siden. Bildene er tatt over en periode på tre måneder fra siste halvdel av august, og gir et tilbakeblikk på ulike stadier av det første hotellbygget som reises på stedet, V8. Siden jeg vet at mange er interessert i dette legger jeg ut disse her på bloggen.


22. august
22. august
6. september
6. september
14. september
14. september
28. september
28. september
6. oktober
6. oktober
12. oktober
12. oktober
11. november
11. november
×