500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

NRK Brennpunkt fikk meg tilbake i manesjen

Over to år har gått siden jeg var aktiv her på bloggen. Tiden strakk ikke til, og jeg hadde egentlig tenkt å la bloggen seile sin egen stille ferd inn i solnedgangen. Men NRK Brennpunkt og deres gravejournalist Harald Eraker ville det annerledes.

De siste ukene har jeg fått veldig mange spørsmål fra NRK Brennpunkt. Stort sett alle sammen bygger på påstander om at jeg på ulike måter skal ha beriket meg selv på BCC-medlemmers bekostning. Når jeg så har dokumentert at påstandene er uriktige har ikke Harald Eraker og NRK Brennpunkt folkeskikk nok til å innrømme det. I neste epost jeg får fra dem er bare de påstandene jeg har tilbakevist fjernet, og i stedet er det kommet inn nye påstander fra samme kilde.

Jeg har de siste fem årene blitt truet på livet, fått hus nedbrent, vært utsatt for grovt hærverk og blitt hengt ut på sosiale medier som grovt kriminell. Jeg har blitt gått etter i sømmene av skattevesenet uten noen funn, og mine bankforbindelser har krevd enorme mengder dokumentasjon fra meg. Jeg har også urettmessig blitt etterforsket av Økokrim over en periode på tre år, med sterkest mulige renvasking som resultat. Men listen stopper ikke der. Jeg har i nesten fem år vært mål for en påvirkningsoperasjon utført av israelske eksperter på psykologisk krigføring. Og utrolig nok opplever jeg at NRK Brennpunkt ser ut til å følge disse ekspertenes dreiebok.

Når jeg nå blåser liv i bloggen igjen er det resultat av en epost fra Harald Eraker i NRK Brennpunkt forrige fredag, som jeg synes fortjener svar. Jeg har derfor skrevet et åpent brev til Harald Eraker med kopi til etikkeredaktør i NRK, Per Arne Kalbakk. Dette brevet ligger som neste blogginnlegg.

×