500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Travel vinter på Oslofjords byggeplasser

Vinteren har begynt å prege byggeplassene på Oslofjord Convention Center, men tempoet ser ikke ut til å bli mindre av den grunn. På den enorme multibrukshallen begynner takkonstruksjonene nå å komme opp. Og nye hotellbygg reises stadig.


Det har gått en stund siden sist jeg hadde oppdatering fra de store byggeprosjektene som foregår på Oslofjord, så det kan være på tide med en liten oppdatering. Entreprenøren ser ikke ut til å ha ligget på latsiden denne høsten. Multibrukshallen er nå kommet så langt at man får et godt inntrykk av de enorme dimensjonene, spesielt hvis man tar en tur og titter i området. Takkonstruksjonene er i ferd med å komme på plass og det arbeides hardt for å få dem ferdig før prosjektet tar juleferie.

Det første bygget som skal inngå i det såkalte K-hotellet har også begynt å reises. Tomten for de øvrige byggene er klargjort. Og på østsiden av promenadegaten er grunnen i ferd med å bli klargjort for enda flere hotellbygg. I byggene som allerede er reist arbeides det hardt med innvendig ferdigstillelse slik at de kan tas i bruk av nye gjester og leietakere. Det går mot nok en travel vinter på Brunstad og det blir spennende å følge med på den videre utviklingen.

Takkonstruksjonene er i ferd med å komme opp på multibrukshallen

Vi begynner å få et inntrykk av dimensjonene

 

Energisentralen i kjelleren under hallen
Under hallen ligger to nivå med parkeringskjeller

Tunnelen under Brunstadveien leder ned til hotellområdet
Grunnen er klargjort for det såkalte K-hotellet og det første bygget i dette har begynt å reise seg til venstre i bildet
K-hotellet reises

Grunnen klargjøres for byggene som skal komme på østsiden av promenadegaten

Hotellbygg V1 er det siste som hittil er reist på vestsiden av promenadegaten. Gaten vil gå under gavlen på dette bygget.
I byggene som allerede er reist arbeides det hardt med ferdigstillelse innvendig og utvendig, slik at de kan tas i bruk av Oslofjord
×