500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Stevnesesongen er i gang

Lørdag kveld gikk startskuddet for årets sommerstevner i BCC. I løpet av de to stevneperiodene denne sommeren vil mer enn 15.000 BCC-medlemmer være innom Oslofjord Convention Center og oppleve det stevnene bringer av oppbyggelse, aktiviteter og sosiale settinger.


Både sitte- og ståplasser i den store konferansesalen på Oslofjord var fylt opp til det maksimale da åpningsmøtet for stevnesesongen startet lørdag kveld. De neste to ukene vil stevnegjestene kunne ta del i et mangfoldig stevneprogram med oppbyggelse og aktiviteter for alle aldersgrupper. Deretter blir det et par ukers pause, før årets andre sommerstevne starter opp i august. Jeg var for min del svært glad for at Kåre J. Smith til tross for sin helsesituasjon kunne være til stede. Han benyttet sammen med flere andre anledningen til å minne om hva evangeliet om Jesus kan få gjort i et menneske. Troen på dette gir fred, glede og harmoni i livet, det gir en trygghet og sunnhet som blir en rikdom for oss gjennom hele livet.

Fra åpningsmøtet lørdag kveld

I år var det nok mange som kjente en ekstra spenning og glede ved tanke på ukene som ligger foran oss. Flere hundre familier kunne nemlig flytte inn i de to første hotellbyggene som står ferdige i det store utbyggingsprosjektet som pågår på Oslofjord. Mange har sett fram til dette helt siden våren 2009, og nå er det altså blitt realitet.

Stevnedeltakerne kan i år nyte utsikten fra toppen av hotellbygg V7

For de som tok turen rundt i det nye hotellanlegget virket det som at trivselsfaktoren knapt kunne bli høyere. Opplevelsen gir en forsmak på hva som kan forventes når alt står ferdig om noen år. De neste årene vil flere og flere bygg tas i bruk, og litt etter litt forvandles anlegget fra byggeplass til et levende parkområde.

Etter åpningsmøtet var det mange som tok turen ut i det nye hotellanlegget for å kjenne på stemningen

Jeg kommer i år ikke til å dekke så mye fra det som skjer under stevnene, men etter hva jeg forstår planlegger BCC å skrive en hel del på sine hjemmesider bcc.no. De som er interessert i å følge med på hva som skjer på Oslofjord disse ukene anbefales å følge med der.

×