500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Avslutning med trøkk – og ferie

Onsdag kveld satte en innholdsrik avslutningsfest punktum for PåskeCamp 2017. Deltakerne kunne da se tilbake på hektiske og varierte dager. Som seg hør og bør når et fellesskap på over 3.000 ungdommer feirer, ble det godt trøkk i festen.


Det har vært minnerike dager for de som har deltatt på årets PåskeCamp. Fra Lan-party til klatring, fra kakedesign til volleyball, fra gokart til kunst, det har vært noe interessant å prøve seg på for de fleste.

Noen av deltakerne har fått prøve seg på film- og TV-produksjon... FOTO: Gadiel Lazcano/BCC
Noen av deltakerne har fått prøve seg på film- og TV-produksjon… FOTO: Gadiel Lazcano/BCC
... og andre har deisgnet kreative kaker.
… og andre har deisgnet kreative kaker.

Under fellesmåltidene har praten gått livlig, og nye vennskap er blitt knyttet. Under kveldssamlingene har den store ungdomsflokken deltatt i oppbyggelse, i konkurranser, i sportsfinaler, og de har kunnet nyte mye god musikk.

Volleyballfinale tirsdag kveld... FOTO: Gadiel Lazcano/BCC
Volleyballfinaler tirsdag kveld… FOTO: Gadiel Lazcano/BCC
...der pokalene selvfølgelig måtte stilles ut for ekstra motivasjon... FOTO: Gadiel Lazcano/BCC
…der pokalene selvfølgelig måtte stilles ut for ekstra motivasjon… FOTO: Gadiel Lazcano/BCC
...og supporterne sørget for enda mer motivasjon. FOTO: Gadiel Lazcano/BCC
…og supporterne sørget for enda mer motivasjon. FOTO: Gadiel Lazcano/BCC

I går kveld var det altså duket for avslutningsfest og premieutdeling. Og «duket» kan vi si i dobbelt forstand denne gangen, for i den store salen var det satt opp til bankett der de hvite dukene lyste godt opp i landskapet.

Den store konferansesalen var rigget for bankett.
Den store konferansesalen var rigget for bankett.

Det ble en høytidelig, gripende og i tillegg underholdende samling. Etter et velsmakende måltid dukket en svært så godt samkjørt gjeng opp på scenen og sørget for et imponerende rytmeshow med ordentlig trøkk. Musikken som fulgte etterpå var det heller ikke mindre trøkk i. Og selvfølgelig hører premieutdeling til når et slikt arrangement skal avsluttes.

Det gis mange gode anledninger til å knytte vennskap slike dager. Og det kan like gjerne gjøres foran datamaskinen som over matbordet. FOTO: Gadiel Lazcano/BCC
Det gis mange gode anledninger til å knytte vennskap slike dager. Og det kan like gjerne gjøres foran datamaskinen som over matbordet. FOTO: Gadiel Lazcano/BCC

Det er neppe mange av deltakerne som etter disse dagene angrer på at de tok turen til Brunstad i dagene før påsken 2017. I dag er det nok mange av dem som kjenner et visst behov for å hvile ut litt. Samtidig fylles det store konferansestedet nå opp med enda flere mennesker, for på fredag begynner BCCs årlige påskekonferanse der det som regel er omtrent ni tusen deltakere. Der kommer også jeg til å tilbringe adskillig tid i påsken, og det ser jeg fram til.

Nå blir det påskeferie noen dager her på bloggen. Jeg ønsker alle leserne en riktig god påske, og håper dere får noen gode dager gjennom denne høytiden!

Les mer om årets PåskeCamp på BCCs egne nettsider, bcc.no.

×