500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Brann på Brunstad

Lørdag kveld begynte det å brenne i ett av husene i det såkalte rekketunet på Oslofjord Convention Center. Brannen ble slukket før den spredte seg til hele bygget, men flere leiligheter er skadet.


Brannvesenet opplyser at brannårsaken foreløpig er ukjent. Brannen ser ut til å ha startet i en bod utenfor en av leilighetene i bygget. Minst fire leiligheter er skadet som følge av røyk og vann fra slukningsarbeidet. Det skal ikke ha bodd noen i de aktuelle leilighetene da brannen startet.

Bernt Aksel Larsen blogg - Brann på Brunstad-1

2017.01.22 - Brann på Brunstad-3 2017.01.22 - Brann på Brunstad-7 2017.01.22 - Brann på Brunstad-6 2017.01.22 - Brann på Brunstad-5 2017.01.22 - Brann på Brunstad-4

×