500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Interiøret tar form

For et par uker siden skrev jeg om arbeidet med kjøkkenmontering som hadde startet i de nye suitene på Oslofjord. Interiøret begynner etter hvert å ta form. Fra prosjektet har jeg nå fått noen såkalte 360-bilder, der du selv kan se deg rundt inne i en av suitene.


I disse bildene kan du se deg rundt ved å trykke i bildet, holde nede, og så dra i den retningen du ønsker. Jeg anbefaler også å klikke på de tre prikkene oppe til høyre og velge fullskjerm. På en del mobiltelefoner trenger du ikke klikke for å navigere, men kan bare bevege telefonen. Det kan ta litt tid å laste bildene.

Alle bildene er fra en suite på plan 3 i det første hotellbygget som skal stå ferdig, V8.

×