500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Brunstad 2020 fra luftig perspektiv

Det sies at det skal være bra av og til å kunne heve seg over detaljene og heller betrakte det hele fra ørnehøyde. Da kan det passe bra å legge ut noen dronebilder og video som jeg fikk fra utbyggingsprosjektet på Oslofjord i slutten av forrige uke.


Bernt Aksel Larsen blogg-brunstad-2020-fra-luftig-perspektiv-8

Bernt Aksel Larsen blogg-brunstad-2020-fra-luftig-perspektiv-7

2016-12-13-brunstad-2020-fra-luftig-perspektiv-6

Bernt Aksel Larsen blogg-brunstad-2020-fra-luftig-perspektiv-5

Bernt Aksel Larsen blogg-brunstad-2020-fra-luftig-perspektiv-4

Bernt Aksel Larsen blogg-brunstad-2020-fra-luftig-perspektiv-3

Bernt Aksel Larsen blogg-brunstad-2020-fra-luftig-perspektiv-1

×