500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Byggeplass i vinterdrakt

Vinteren har meldt sin ankomst i store deler av landet, og byggeplassen på Oslofjord er ikke noe unntak. Det ser likevel ikke ut til at framdriften lar seg påvirke. De nye hotellbyggene skyter i været som aldri før.


Bernt Aksel Larsen blogg-byggeplass-i-vinterdrakt-1

Bernt Aksel Larsen blogg-byggeplass-i-vinterdrakt-2

Bernt Aksel Larsen blogg-byggeplass-i-vinterdrakt-3

Bernt Aksel Larsen blogg-byggeplass-i-vinterdrakt-4

Bernt Aksel Larsen blogg-byggeplass-i-vinterdrakt-5

Bernt Aksel Larsen blogg-byggeplass-i-vinterdrakt-6

Bernt Aksel Larsen blogg-byggeplass-i-vinterdrakt-7

Bernt Aksel Larsen blogg-byggeplass-i-vinterdrakt-9

 

×