500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Hva var det vi sa?

I ettermiddag fikk jeg kopi av et brev fra Arbeids- og sosialdepartementet der de skriver at staten omgjør alle tidligere vedtak i Fjordteam-saken. Dette må regnes som full seier for Fjordteam og for norsk frivillighet.


Statens beslutning betyr altså at det ikke blir rettssak. Jeg gleder meg over utfallet og over at skattebetalerne slipper en dyr rettslig avklaring. Ikke minst gleder jeg meg over hva vedtaket betyr for frivillig innsats. Dette kommer jeg tilbake til i et blogginnlegg i morgen. Det er mulig at det ikke regnes som spesielt kristelig oppførsel, men akkurat nå vil jeg bare følge i Trygve Hegnars fotspor og si «Hva var det vi sa».

Faksimile av brev fra Arbeids- og sosialdepartementet.
Faksimile av brev fra Arbeids- og sosialdepartementet.
×