500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Endelig grønt!

Etter grundige forberedelser i ukene som gikk har de to første hotellbyggene i utbyggingsprosjektet på Oslofjord endelig fått grønne tak. Sedumtaket er nå lagt både på hotellbygg V7 og V8.


De grønne takene er altså ett av hovedgrepene arkitekt Niels Torp har gjort for å få fram parkpreget og for å la hotellbyggene gli best mulig inn i omgivelsene. Ut fra bildene jeg nettopp har fått tilsendt ser det også ut til at dette har vært et vellykket grep.

Bernt Aksel Larsen blogg - endelig-gront-5

Bernt Aksel Larsen blogg - endelig-gront-4

Bernt Aksel Larsen blogg - endelig-gront-6

Bernt Aksel Larsen blogg - endelig-gront-7

Bernt Aksel Larsen blogg - endelig-gront-8

Bernt Aksel Larsen blogg - endelig-gront-2

 

×