500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Verdig avslutning

I kveld satte et festmøte i storsalen på Oslofjord Convention Center punktum for årets sommerstevner i BCC. Møtet ble en verdig avslutning på en stevnesesong som har brakt mye glede og oppbyggelse for de ca 15.000 deltakerne som har vært på årets samlinger.

Etter ca 35 oppbyggelige samlinger, flere konserter og forestillinger, samt en lang rekke aktiviteter, utflukter og turneringer, er altså årets sommerstevner nå over. Deltakere fra alle verdenshjørner har i løpet av sommeren deltatt i oppbyggelse på sin tro, dyrket vennskap og nytt den noe lunefulle norske sommeren. Flere tusen frivillige har lagt ned en enorm innsats for å gjøre dette mulig, både under selve stevnene og i planlegging og forberedelse. Det har gitt resultater. Jeg tror det er svært få som har reist skuffet hjem fra stevnene denne sommeren. Min opplevelse er at deltakerne er mer begeistret for sitt trosgrunnlag enn noen gang før, og at gleden over det fellesskapet troen knytter sammen også er sterkere enn noensinne.

Litt av kveldens orkester i sving
Litt av kveldens orkester i sving

Kveldens festmøte sto i takknemlighetens og forventningens tegn. Takknemlighet for alt det gode vi opplever fra hverandre og for den glede og trygghet som vår tro gir oss i livet. Forventning til framtiden, fordi vi tror at den utviklingen vi står i både personlig og som menighet ikke vil stanse her.

Kåre J. Smith oppsummerte sommeren og minnet om Jesu kjærlighet til menneskene og de framtidsplaner han har lagt for de som tar imot ham.

Kåre J. Smith
Kåre J. Smith

– Han har gitt sitt eget liv for menneskene, og vil gjerne både gjøre godt mot oss og gjøre oss i stand til å selv å være gode. Men hjertedøren har bare håndtak på innsiden, vi må selv åpne og slippe ham til. Slipper vi ham inn i våre tanker og følger etter hans eksempel gir det oss en veldig fred og glede i livet, sa Smith. Flere andre bidro også med appeller i samme retning.

Sang og musikk hører med til festmøter. Orkesteret hadde flere flotte innslag, og koret bidro med vakker framføring av menighetens sanger. Brunstad TV viste også litt av hva menighetens medlemmer kan forvente å få inn på skjermene i løpet av høsten.

Bernt Aksel Larsen blogg - Verdig avslutning-1
Koret bidro med fin framføring av menighetens sanger

Om sommerstevnene er over er det mye å se fram til i tiden som kommer. De fleste lokalmenighetene har et innholdsrikt program for høsten, og neste internasjonale BCC-arrangement er heller ikke veldig langt unna. For min del er det på sin plass å takke både stevnedeltakere og blogglesere for en flott sommer, og ønske dere alle en god og innholdsrik høst!

PS! Er du av den typen som liker sakte-TV, sommerstemninger og måneskinn? Da kan du ta en titt på filmen under. Klippene er tatt av en stevnedeltaker forskjellige steder på Brunstad i løpet av de tre ukene stevnene ble holdt.

×