500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Status og bilder fra Brunstad 2020

Det ligger til rette for en interessant høst i utbyggingsprosjektet på Oslofjord Convention Center. De nye hotellbyggene har allerede satt sitt preg på store deler av området, og før nyttår vil flere nye bygg være på vei opp.


https://youtu.be/JixDBMZ71Oc?feature=oembed&rel=0

Byggeplassen sett fra nord. Her ser vi hotellbygg V5, som har strukket seg enda lengre i været siden sist. De neste månedene vil det begynne å vokse opp nye bygg også i området i forgrunnen av bildet.
Byggeplassen sett fra nord. Her ser vi hotellbygg V5, som har strukket seg enda lengre i været siden sist. De neste månedene vil det begynne å vokse opp nye bygg også i området i forgrunnen av bildet.
Det første tårnbygget, T2, fikk også nye etasjer i uka som gikk.
Det første tårnbygget, T2, fikk også nye etasjer i uka som gikk.
Området der de nye byggene kommer til å vokse opp de neste månedene. Fra venstre ser vi tomtene for V3, V2 og V1.
Området der de nye byggene kommer til å vokse opp de neste månedene. Fra venstre ser vi tomtene for V3 og V2. V1 kommer helt oppe ved porten.
Byggene som allerede er reist har satt sin profil på det nye området.
Byggene som allerede er reist har satt sin profil på det nye området.
×