500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

berntaksel.no sponser A-laget Warriors

Siden jeg startet blogg for ganske nøyaktig ti måneder siden har jeg vært så heldig å ha overraskende gode lesertall. Litt ekstra profilering og oppmerksomhet skader likevel ikke, så nå har jeg blitt sponsor!


De av mine lesere som har fulgt med her på bloggen en stund vil kanskje ha fått med seg at ishockey er en sport jeg har stor sans for. For et par år siden var jeg en av initiativtakerne til den nye ishockeyhallen på Vinterbro utenfor Ski. Flere av barna mine er ivrige spillere, og jeg må selv innrømme at jeg synes det er en fryd å se Zucca utfolde seg. I tillegg vil det neppe være nytt for mine lesere at jeg har stor sans for frivillighetsarbeidet i Norge. For noen dager siden fikk jeg forespørsel fra noen ungdommer på BCCs ungdomsprogram, A-laget, om jeg kunne tenke meg å sponse deres ishockeylag. Vanligvis er det ikke så ofte jeg takker ja til slike tilbud, men dette syntes jeg var en fin anledning til å støtte både frivillighet og ishockey. Dermed har jeg nå inngått sponsoravtale med A-laget Warriors for kommende sesong.

I disse åpenhetstider bør jeg vel også opplyse om at sponsorsummen er på kr. 10.000. Trener og kaptein Svenn Christensen forteller at sponsormidlene skal gå til drakter, treningsutstyr og leie av ishall.

– Målsettingen vår er å kjempe om gull både i Xercize Hockey League og EuropaCupen til påske, sier han. For de som ikke er hockeyinteresserte høres kanskje dette litt gresk ut, men Christensen forklarer at det er liga og cup som spilles i regi av Xercize, en forening som har til formål å la barn og unge som ønsker å drive idrettsrelaterte aktiviteter få mulighet til å være med og oppleve gleden av samhold og deltakelse i et kristent fellesskap.

Svenn Christensen, trener og kaptein.
Svenn Christensen, trener og kaptein.

– Hva vil du si er lagets styrke?

– Kombinasjonen av gode keepere og et hav av gode spillere. Dette tror jeg gjør at de andre lagene frykter oss, sier Christensen. Når han forteller hvilke ressurser de har å trekke på virker det som om han kan ha sine ord i behold. – For øyeblikket har vi rundt 60 spillere i vår stall, fra Norge, Sveits, Tyskland, USA, Canada, Nederland, Danmark, Australia og England, forteller han. I laguttakene før kampene bør det altså ikke være problem å finne de riktige spillerne.

– Hvordan er forberedelsene nå før sesongstart?

– Hvis vi skal klare å nå våre mål er vi nødt til å trene. Gåten som må løses er hvilke spillere som klaffer best sammen. Vi har jo aldri spilt sammen før, og da er det viktig at vi finner kombinasjonene og kjemien raskt. Ligaen starter om halvannen måned og da må vår «gameplan» være klar og rekkene solide. På treninger kjører vi først i gang med forskjellige driller rettet mot spesifikke områder av spill og teknikk. Deretter spiller vi kamp mot hverandre i de forskjellige rekkene, for å få samspillet til å sitte. Vi har én trening i uka, så det er dyrebare minutter vi har på isen!

Et godt ishoekcylag trenger en hardtslående logo!
Et godt ishockeylag trenger en hardtslående logo!

– Hvilke lag frykter dere mest?

– Slik jeg ser det har Jarlsberg Flyers fra Tønsberg, Furuheim Eagles fra Østfold og Horten Admirals veldig sterke og solide lag. Disse er nok gullkandidater sammen med oss. Det blir uansett feil å si at vi frykter noen, vi skal spille alle kamper som om det er finale, og da står det ikke noe om frykt i gameplanen!

For min del håper jeg på tusenvis av tilskuere som legger merke til min logo på draktene...
For min del håper jeg på tusenvis av tilskuere som legger merke til min logo på det store sponsorbanneret…

En slik spillerånd må jeg bare applaudere, og ønsker med dette A-laget Warriors lykke til med sesongen! Selvfølgelig håper jeg også at kampene blir fulle av tilskuere som legger merke til sponsorbanneret der det står berntaksel.no!

×