500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Gleder seg over oppbyggelse og vennskap

Jeg har i løpet av sommeren skrevet en god del om mine inntrykk og erfaringer fra årets sommerstevner i BCC. Men hva tenker andre deltakere om stevnene og hva ser de fram til videre?


Det er alltid interessant å høre hvilke inntrykk andre sitter igjen med. Og mennesker som gjerne vil dele sine erfaringer mangler det heldigvis ikke på her på stevnet. I løpet av en liten runde på konferansesenteret i går svarte fem stevnedeltakere på følgende to enkle spørsmål:

 1. Hva synes du har vært det beste med dette stevnet hittil?
 2. Hva gleder du deg mest til videre på stevnet?

Solveig Epland, 63 år, fra Stavanger, Norge

 1. Det å komme til Brunstad er i seg selv fantastisk. Hele stevnet har vært utrolig godt, og jeg har hatt det veldig bra med mine venner her.
 2. I dag gleder vi oss til å følge med på Brunstadløpet. Der skal vi se våre tantebarn delta, det blir veldig moro.

Elisabeth Log, 62 år, fra Stavanger, Norge

 1. Det beste må være det som har kommet frem på møtene. Jeg har opplevd det slik at det har blitt helt spesielt godt på dette stevnet.
 2. Det jeg gleder meg mest til er å fortsatt være her og treffe venner. Vi har det trivelig og godt sammen her!
Solveig Epland og Elisabet Log, Norge
Solveig Epland og Elisabet Log, Norge

Jisha George, 33 år, opprinnelig fra India, men bor nå i New Zealand

 1. Det er første gang jeg er på Brunstad, og det gleder jeg meg veldig over! Jeg har hørt masse godt om Brunstad, men det å komme hit personlig har vært helt utrolig. Høydepunktet har vært oppbyggelsen på møtene, den har gitt meg styrke og gitt meg nye arbeidsområder i livet.
 2. Jeg gleder meg til å fortsatt ha samfunn med vennene mine. Her kan barna leke og de er trygge. Jeg gleder meg også til å bruke enhver anledning jeg får til å velge det gode, slik jeg er blitt inspirert til her på møtene.
Jisha George, New Zealand
Jisha George, New Zealand

Jesse Versluijs, 29 år, fra Almelo, Nederland

 1. Høydepunktet for meg har vært oppbyggelsen og særlig ungdomsmøtet mandag kveld. Det er jo også fantastisk å være sammen med vennene. I lokalmenigheten er man gjerne opptatt med hverdagslige sysler, men her på Brunstad har vi tid til å være sammen og samtale.
 2. Turen til telemarkskysten på torsdag og hele det oppbyggelige opplegget rundt denne er noe jeg gleder meg mye til!

Johan Rozendom, 35 år, fra Almelo, Nederland

 1. Selvfølgelig er det å kunne komme sammen og ha det godt med sine venner noe jeg har sett frem til. Budskapet som har kommet frem om et praktisk kristenliv har også vært et høydepunkt. Det har vært enkelt og tydelig.
 2. Siden telemarksturen på torsdag har en øvre aldersgrense er dette siste gang jeg har muligheten til å delta. Den turen gleder jeg meg veldig til og håper å få mye ut av oppbyggelsen der. Videre gleder jeg meg til å være sammen med venner og familie videre denne uka.
Jesse Versluijs og Johan Rozendom
Jesse Versluijs og Johan Rozendom
×