500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Tid for fotball!

Et bedre aktivitetstilbud til ungdommen og de litt eldre barna har vært høyt på ønskelisten under BCCs sommerkonferanser de siste årene. I dag kom endelig dagen da den første nye fotballbanen på Oslofjord Convention Center kunne tas i bruk.


Begeistringen var stor i mange barne- og ungdomshjem da det tidligere i år ble klart at Oslofjord Convention Center AS kunne stille den første kunstgressbanen til rådighet for BCC under årets sommerstevner. I ukene før stevnet arbeidet entreprenøren på spreng for å få alt klart i tide, og de kom akkurat i mål. I dag kl. 15:00 kunne Kåre J. Smith klippe snoren for å markere at menighetens ungdom endelig hadde fått et etterlengtet sted å utfolde seg på under stevnene.

Kåre J. Smith klippet snor for å markere at BCC endelig hadde fått den første fotballbanen til rådighet.
Kåre J. Smith klippet snor for å markere at BCC endelig hadde fått den første fotballbanen til rådighet i stevneperiodene.

– Hvis det er noen som lurer på hvorfor vi satser så stort og arbeider så hardt bør de se seg litt rundt her i dag, sa Smith i sin korte tale under markeringen. – Det er for disse tusener av barn og ungdom som dere ser her at vi arbeider og samler inn penger. Vi vil gi dem en trygg og sunn oppvekst, vi vil gi dem muligheter til å utfolde seg i ungdommelig glede. Det er ønsket om å bygge en framtid for disse som driver oss. Sunne aktivitetstilbud gjør også at færre kommer ut på skråplanet, og derved sparer vi samfunnet for enorme beløp, fortsatte Smith før han klippet snoren.

Et par tusen mennesker hadde funnet veien til fotballbanen denne dagen.
Et par tusen mennesker hadde funnet veien til fotballbanen denne dagen.
Noen hadde funnet sin naturlige tribuneplass i skoghellingen rundt banen.
Noen hadde funnet sin naturlige tribuneplass i skoghellingen rundt banen.

Akkompagnert av hornmusikk og ballongslipp, kunne et par tusen tilskuere rusle rundt og ta kunstgressmatten i øyensyn, før det var tid for de første kampene.

Straks snoren var klippet var det ballongslipp.
Straks snoren var klippet var det ballongslipp.
Så var det tid for fotballkamp!
Så var det endelig tid for fotballkamp!
Innsatsen var det ingenting å si på!
Innsatsen var det ingenting å si på!

Det så ut som spillerne var godt fornøyd med banen. Sannsynligheten er nok stor for at mange av dem kommer til å bruke adskillig tid her de neste ukene.

×