500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Turtaket tekkes

Selv om det stadig vokser opp nye bygg på Oslofjord Convention Center er det fortsatt mye arbeid som gjenstår på de første byggene. Det er bare ca ni måneder siden hele byggeplassen var en stor tomt, uten så mye som en grunnmur. Fram mot sommeren arbeides det hardt over alt, og en av oppgavene er å klargjøre takene.


Det er blitt noen måneder siden det nye hotellbygg V7 begynte å reise seg på Oslofjord Convention Center. I innlegget «Turmål på taket» fortalte byggherrens prosjektleder, Svein Gangsø, om hvordan tanken var at det skulle legges til rette for «takvandring» på dette bygget. Toppen av taket gir en flott utsikt ut over konferanseområdet, Vestfjorden og Nøtterøy.

I forrige uke begynte selve tekkingen av taket. I følge prosjektet er det foreløpig litt usikkert om det vil være klart til å slippe publikum opp på taket til sommeren, men det skal ikke være langt unna. Se hvordan det blir på filmklippet og bildene under!

Hotellbygg V7 i midten av november 2015.
Hotellbygg V7 i midten av november 2015.
Midten av desember 2015.
Midten av desember 2015.
April 2016
April 2016
April 2016
April 2016
Taktekkingen er i gang.
Taktekkingen er i gang.
Slik ser byggeplassen ut for øyeblikket. Hotellbygg V7 er det nest øverste på bildet.
Slik ser byggeplassen ut for øyeblikket. Hotellbygg V7 er det nest øverste på bildet.
×