500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Lys maikveld og ungdomsfest

Mange av BCCs norske lokalmenigheter har tradisjon for å arrangere ungdomsfest om kvelden den 16. mai. Med lyse og fine maikvelder velger mange å ha denne festen utendørs. 13-åringen Stine deltok i år for andre gang på ungdomsfesten i Oslo & Follo, og sendte meg etterpå dette innlegget fra sine opplevelser.

Gjesteinnlegg – Stine (13)


På 16. mai ble det arrangert en festkveld for ungdommen i Oslo/Follo menighet. Dette har vært en tradisjon for menigheten i flere år, og er et stort høydepunkt i året for ungdommen. Dette skulle bli min andre gang jeg kunne delta og jeg gledet meg også veldig mye.

Sammen med 400 andre ungdommer startet vi festen med et kort møte inne i teltet. Her fikk vi høre hva mange av ungdommene i barne- og undomsarbeidet hadde på hjertet. Dette ble til mye oppbyggelse og var en veldig god start på det som skulle bli en fantastisk vårkveld.

Bernt Aksel Larsen blogg - Lys maikveld og ungdomsfest-1Etter møtet var det gjort klart til grilling ute på gresset. Vi benket oss rundt bordene og fikk servert smakfulle kjøttstykker med salat. Været viste seg også fra sin beste side og det var god stemning blant ungdomsflokken.

Lys maikveld og ungdomsfest-2Lys maikveld og ungdomsfest-3Når maten hadde sunket ned ble det stelt i stand leker for alle sammen. Her kunne alle være med. Tradisjonen tro ble det både potetløp, sekkeløp og tautrekking på programmet. Nesten alle mann var i sving og det ble mye latter og moro.

Lys maikveld og ungdomsfest-7Lys maikveld og ungdomsfest-8Lys maikveld og ungdomsfest-6Utover kvelden ble det servert deilig dessert og det ble sunget sanger rundt bålpannene. Jeg ser allerede frem til neste års 16. mai-feiring.

Lys maikveld og ungdomsfest-9

Av: Stine (13)

×