500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Fra Kamerun til Brunstad i påsken

Påskeferie i Norge er neppe helt vanlig for mennesker fra Kamerun. Tatie Jacques Calvin er invitert til å delta på årets Påskecamp som arrangeres på Oslofjord Convention Center. Her skriver han om sine forventninger til turen og arrangementet.


Gjesteinnlegg – Tatie Jacques Calvin: Kamerun er et land i det sentrale Afrika, nær ekvator. Her har BCC flere lokalmenigheter med store barne- og ungdomsflokker. Vi driver arbeid med barn og ungdom gjennom en forening som heter Association to care of Youth and Children in Cameroon (ACYCC). Landet vårt har dessverre en god del korrupsjon og kriminalitet, og jeg tror det arbeidet vi driver gjennom denne foreningen er viktig for å forebygge slike problemer hos de som vokser opp. For meg er det av stor betydning å kunne være engasjert i et slikt arbeid.

2016.03.00 - Fra Kamerun til Brunstad i påsken-4Vi har likevel mye å lære når det gjelder å skape et sunt og godt tilbud for barna og ungdommen. I fjor høst var jeg så heldig å motta invitasjon til å delta på Påskecamp 2016 på Brunstad. Det viste seg at jeg var en av flere ungdomsarbeidere BCC hadde invitert fra ulike land blant annet i Afrika og Asia. Vi har fått anledning til å være med på campen for å få inspirasjon og erfaring som vi kan bruke i våre egne prosjekter.

Dette er svært viktig og verdifullt for meg. Jeg tror vi har mye å lære, og ikke minst ser jeg fram til fellesskapet og å kunne være sammen med jevnaldrende som har de samme interessene. Det er store muligheter i Kamerun, og jeg har veldig stor tro på at vi skal lykkes i å skape meningsfulle og gode tilbud for de som vokser opp. Derfor har jeg også veldig store forventninger til Påskecampen og hva den vil gi meg av erfaring og nytte som jeg kan ta med meg hjem.

Av: Tatie Jacques Calvin, Kamerun

×