500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Det brenner hjemme!

Jeg har nettopp fått melding om at det brenner i ett tømmerhus på gården min hjemme. Brannvesenet er på stedet og har kontroll på brannen.


Det er i ett tømmerhus på gården der jeg bor at det har tatt fyr. Brannårsaken er foreløpig ukjent.

Tømmerhuset på Nordli i full brann
Tømmerhuset på Nordli i full brann

Huset har fram til nylig vært i bruk av selskapet Finn-Tack R&D A/S for produktutvikling. Akkurat nå var det heldigvis tømt i forbindelse med at det skulle gjennomføres periodisk vedlikehold.

Gården har for øvrig 10 hester i eget stallområde, men alle dyrene skal ha det bra og er utenfor fare.

Brannen ble varslet til politiet av en bilist på E18 like etter klokka ett i natt.

Bernt Aksel Larsen blogg - Brann-3

2015.12.21 - Brann-4

Bernt Aksel Larsen blogg - Brann-9

Bernt Aksel Larsen blogg - Brann-6

Bernt Aksel Larsen blogg - Brann-5

 

8 kommentarer til “Det brenner hjemme!

  1. Dette var helt forferdelig å se, men så godt at det ikke var hovedhuset! Håper dere får litt mer ro på ferien fremover nå, og en fredfull og gledelig jul.
    Tusen takk for alt det du og din familie betyr!

  2. Å nei!!! Så godt dere har andre ting å varme dere på idag! Glem ruinene, på dem kan enda bedre ting bygges opp igjen. Riktig vel unt god ferie videre alle sammen. Hjertelig takk for alt dere gjør så uegennyttig og til stor glede og hjelp for utrolig mange. Veldig glad i dere!

Comments are closed.

×