500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Takk for at du leser bloggen min!

I dag har jeg vært blogger i to uker, og responsen har vært overveldende. Bloggen har hatt over 60.000 besøk i denne perioden, fra nesten 20.000 brukere. Til sammen er de ulike sidene på bloggen vist mer enn 160.000 ganger. Det er med glede jeg ser at jeg også har fått en leserkrets utenfor BCC.


Noe av min hensikt med dette tiltaket er å motarbeide myter og fordommer knyttet til denne menigheten. Jeg vil gjerne vise vår virkelighet, våre opplevelser. Derfor vil jeg rette en stor takk til alle mine lesere! Det at så mange følger med her gir meg god grunn til å fortsette dette arbeidet.

Mine lesere viser også et betydelig engasjement i kommentarfeltene, og det setter jeg pris på. Imidlertid får jeg tilbakemelding om at den løsningen jeg bruker for å håndtere kommentarer i dag, Disqus, oppleves litt tungvindt for noen. Dette vil jeg nå endre, slik at du fra nå av kan bruke din egen Facebook-ID for å kommentere. Svært mange er allerede logget inn på Facebook når de leser bloggen, og kan da kommentere direkte uten å måtte logge seg på noe nytt sted.

Gamle kommentarer fra Disqus vi bli liggende en stund, men vil dessverre forsvinne etter en tid ettersom jeg faser ut dette systemet. Dette beklager jeg, men håper at endringen skal gjøre det lettere for de som ønsker å engasjere seg med kommentarer.

Ser du noe som kan gjøre bloggen bedre, mer spennende eller funksjonell? Bruk gjerne kommentarfeltene til å komme med forslag.

×