500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Følg og diskuter BCC på Facebook

For en liten stund siden blåste engasjerte ungdommer liv i BCCs Facebookside, og det ser ut til at den allerede har fått mange følgere. I kveld la trossamfunnet ut sin reaksjon på det siste oppslaget i Tønsbergs Blad.


I tillegg til nettstedet bcc.no har altså trossamfunnet nå blitt mer synlig på sosiale medier. Ifølge pressetalskvinne Berit Hustad Nilsen er Facebooksiden et initiativ fra ungdom som syntes det var viktig å ha en tilstedeværelse også på denne arenaen. – Disse ungdommene er stolte av det de er en del av, og er opptatt av at menighetens stemme må komme fram i debattene som foregår. Dette synes vi er veldig bra, sier hun.

Skulle mine lesere være interessert i å debattere og høre mer om BCCs syn på dagsaktuelle saker er dette altså et godt sted å begynne. Facebooksiden er tilgjengelig på denne linken: https://www.facebook.com/smiths.venner.brunstad.christian.church/

Jeg registrerer at andre utenfor BCC har etablert Facebooksider som kan forveksles med BCCs side, men det er altså ovennevnte link som fører til menighetens side.

×