500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Ukens skråblikk

Den siste uka har stått i Dagens Næringslivs, gulrøttenes og de falske eposters tegn. Avisartiklene med tilhørende kommentarer fra meg har utløst adskillig kreativitet hos noen av mine lesere.


Illustrasjonen over fikk jeg tilsendt fra en bloggleser, og jeg syntes den var så god at den fortjente en plass her på bloggen. En annen leser mente at jeg burde bytte navn til Kamuf Larsen, og satte seg like godt ned og skrev en sang om meg. Denne kan du høre under.

 

Med dette skråblikket som punktum for uka ønsker jeg alle mine lesere en god søndag, og glem ikke å få i dere nok gulrøtter!

×