500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Snart kommer gresset

De siste dagene har det vært høy aktivitet oppe på taket av et av de første hotellbyggene i utbyggingsprosjektet på Oslofjord Convention Center. Nå kommer nemlig gresset snart.


Daglig leder i ILC Construction, Dagfinn Lindberg, forteller at de er i gang med å gjøre klart for gresset som sannsynligvis skal legges på hotellbygg V7 i neste uke. – Vi har nå støpt betongflatene ferdig, og er i ferd med å legge kantstein som markerer hvor gresset kommer. Selve gressmattene begynner vi sannsynligvis å legge i neste uke, sier han.

Bernt Aksel Larsen blogg -Snart kommer gresset-1
Betongflatene er ferdig støpt, og det legges nå kantstein før sedumtaket ankommer i neste uke.

– Det vi legger er egentlig ikke gress, men noe som kalles sedumtak, sier Svein Gangsø, prosjektleder for byggherren. Han opplyser at sedumtak består av flere varianter av sedumplanter som blomstrer til ulike tider, slik at det vil ha varierende fargespill gjennom året. – Dette er en del av den profilen og helhetstanken som arkitekt Niels Torp har hatt i sin plan for området, forteller han.

Bernt Aksel Larsen blogg -Snart kommer gresset-2
Hotellbygg V7 er det første som får lagt sedumtak.

Under kan du også se et par droneklipp fra arbeidene.

https://youtu.be/PHNwPuyoO8Y

https://youtu.be/BJ_VT75Xzto

×