500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Andre runde

For to uker siden satte mange tusen BCC-medlemmer kursen hjemover etter et særdeles godt og virkningsfullt sommerstevne i juli. På tross av at konferanseanlegget på Oslofjord er stort, var det likevel langt fra alle som fikk plass. I dag markerte en aktivitetsdag for familiene starten på årets andre stevnerunde.


Under stevnet i juli var kapasitetsgrensen for det store konferanseanlegget presset til det maksimale. Antall deltakere er noe mindre på stevnet i august, men konferansesalen var likevel full på åpningsmøtet i kveld, der stevnefakkelen nok en gang ble tent. Denne gangen var det franske lokalmenigheter som hadde forberedt åpningsmøtet, og de hadde gjort en svært imponerende jobb. Blant annet hadde de skapt et både interessant, kreativt og underholdende show med en blanding av liveelementer og forhåndsinnspilte sekvenser. Ikke minst var det veldig inspirerende å se den begeistringen og gleden de franske barna utstrålte fra scenen. I slutten av møtet var det også barn herfra som sørget for at flammen nok en gang våknet til liv.

Mange av de norske BCC-medlemmene har for lengst avsluttet ferien og er i full gang med å håndtere hverdagslivet igjen. Lenger syd i Europa er det imidlertid mange steder der ferien nettopp har begynt, og for disse passer det godt å komme til stevnet i august. Av denne årsak er den internasjonale sammensetningen av deltakerne gjerne litt forskjellig fra stevnet i juli. Felles for begge er likevel at forventningene, fellesskapstanken og den gode stemningen preger hele konferanseområdet.

Dagen i dag startet med familieaktiviteter forberedt av en rekke ulike norske og europeiske lokalmenigheter. Over 30 ulike tilbud var etablert rundt omkring på området. Her kunne deltakerne prøve surfesimulator, ri på hest, se på trylle- og klovneshow, delta i mange ulike ballspill og konkurranser, forsøke seg på lykkehjul og mye mer. Hovedfokuset var rettet mot barna, men det så også ut til at de voksne fant seg godt til rette.

På det korte åpningsmøtet i kveld rettet Kåre J. Smith oppmerksomheten mot de framtidsutsiktene den troende har både her i livet og i evigheten. Det er en enorm kjærlighet Gud har vist menneskene, og han har lagt planer fulle av håp og løfter for de som tar imot hans budskap og vandrer på hans veier. – Det finnes ikke et menneske som har falt så dypt at ikke Jesus kan løfte det opp igjen, sa Smith.

Den neste uka går det slag i slag med mange oppbyggelige møter, barne- og ungdomsaktiviteter, konkurranser og samlinger før det hele avsluttes med festmøte neste lørdag kveld. På samme måte som under julistevnet håper jeg innimellom å kunne skrive litt om noe av det som foregår, så følg med her! Ta også en titt på bildene under, fra familiedagen og åpningen.

Flere store oppblåsbare sklier var satt opp i strandområdet
Flere store oppblåsbare sklier var satt opp i strandområdet
Her var det bare å kaste seg ut i det
Her var det bare å kaste seg ut i det
Treffsikkerheten testes
Treffsikkerheten testes
Påfyll for eventyrdrømmene
Påfyll for eventyrdrømmene
Konkurranse om innersvingen
Konkurranse om innersvingen
Tryllekunstneren får god hjelp
Tryllekunstneren får god hjelp
Ponniridningen ble nok prikken over i-en for en del
Ponniridningen ble nok prikken over i-en for en del
Moro å kunne gå løs på andre med god samvittighet
Moro å kunne gå løs på andre med god samvittighet
Brunstad TV hadde rigget opp områdets mest elegante stand...
Brunstad TV hadde rigget opp områdets mest elegante stand…
... hvor nysgjerrige deltakere fikk prøve seg både foran og bak kamera
… hvor interesserte deltakere fikk prøve seg både foran og bak kamera
De med kreative evner fikk også utfolde seg
De med kreative evner fikk også utfolde seg
Et knippe ungdommer holdt et imponerende Freerun-show
Et knippe ungdommer holdt et imponerende Freerun-show
Hva med å spille fotball inne i en fotball?
Hva med å spille fotball inne i en fotball?
Ansiktsmaling var svært populært
Ansiktsmaling var svært populært
Figurer fra Brunstad TVs serie "Opp av køya" gikk rundt på området til stor begeistring fra de minste
Figurer fra Brunstad TVs serie «Opp av køya» gikk rundt på området til stor begeistring fra de minste
Skal men bli god i rodeo bør man begynne tidlig!
Skal man bli god i okserodeo bør man begynne tidlig!

 

Lokalmenighetene i Frankrike hadde forberedt et åpningsmøte med mange utrolig kreative og flotte innslag
Lokalmenighetene i Frankrike hadde forberedt et åpningsmøte med mange utrolig kreative og flotte innslag
Barnekoret sang med en utstråling som gjorde inntrykk
Barnekoret sang med en utstråling som gjorde inntrykk
Fra ett av innslagene på åpningsmøtet
Fra ett av innslagene på åpningsmøtet
Ballkontroll...
Ballkontroll…
... og kroppskontroll
… og kroppskontroll
Til sist den symbolske markeringen: Stevnefakkelen tennes for andre gang i sommer
Til sist den symbolske markeringen: Stevnefakkelen tennes for andre gang i sommer

 

×