500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Ulykke med hestevogn på Oslofjord

Litt før kl. 14:30 i dag veltet en hestevogn på Oslofjord Convention Center. To kusker og 15 passasjerer var i vognen under ulykken. Tre personer ble kjørt til sykehus med ambulanse, og ytterligere 10 er fraktet til sykehus med taxi for sjekk.


Vognen ble kusket av en lokal rideskole som var innleid av BCC for å gi et tilbud til gjestene på BCCs sommerstevne. Rideskolen har vært benyttet i mange år for slike oppdrag, og turene med hest og vogn har vært svært populære blant barna. Ulykken skjedde inne på konferanseområdet. Blant passasjerene var både barn og voksne.

Bernt Aksel Larsen blogg - hesteulykke på Oslofjord_2Rideskolen opplyser at farten skal ha vært svært lav da vognen veltet. Årsaken til hendelsen skal ha vært at vognen fikk overbalanse da den svingte på skrått underlag. Foreløpig er ikke nøyaktig skadeomfang kjent, men det er hittil ikke meldt om alvorlige personskader.

×