500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Retningslinjer for kommentarfeltene

Siden jeg startet bloggen sent i fjor høst har det kommet inn tusenvis av kommentarer på de ulike innleggene. Det setter jeg pris på, da det tyder på et stort engasjement rundt de sakene som skrives om. Som jeg har nevnt før ønsker jeg å ha stor takhøyde her. Noen kjøreregler må vi imidlertid også ha, slik det er på de fleste andre nettsteder som har en aktiv debatt.


Det er snart et halvt år siden jeg startet opp, mange nye debattanter er kommet til, og det kan være på sin plass å minne om hvilke retningslinjer som gjelder for kommentarer her på bloggen.

  • Kommentarer som inneholder personangrep, hets og ytringer som ikke er egnet for det offentlige rom vil bli fjernet.
  • Av sikkerhetshensyn og for å motvirke spam tillates ikke kommentarer som inneholder lenker til andre nettsteder eller dokumenter. Slike kommentarer vil bli fjernet.
  • Det er ønskelig å ha en saklig debatt, hvor leserne kan komme med innspill, argumenter og synspunkter på temaet i blogginnlegget. Kommentarer som ikke gjelder temaet og som sporer av debatten er ikke ønskelige, og kan bli fjernet.
  • Kommentarer som rapporteres som misbruk eller spam av andre debattanter skjules automatisk for den som rapporterer. Deretter blir kommentaren vurdert av Facebooks moderatorer.
  • Alle kommentarer skal skje under fullt navn. Falske profiler vil bli utestengt.
  • Profilering eller reklame for selskaper eller organisasjoner vil bli fjernet
  • Kommentatorer som bryter retningslinjene kan bli utestengt fra debatten
  • Det er viktig å være oppmerksom på at den som skriver en kommentar vil være personlig ansvarlig for innholdet.

Så ønsker jeg mine lesere en god debatt og håper på fortsatt stort engasjement.

×