500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Miraklenes tid er ikke forbi!

I mitt blogginnlegg fra i går, «Mysterium eller mirakel i Dagens Næringsliv?», nevnte jeg brevet fra de nederlandske handelsmyndighetene som hadde DN-journalistens navn som adressat. Jeg antydet at et mirakel måtte være involvert. Nå er det bekreftet!


Kort etter publisering av innlegget ble jeg kontaktet av journalist Line Dugstad, som forklarte bakgrunnen for hendelsen. Hun var også rask til å få bekreftelse fra handelsregisteret på hva som hadde skjedd. Her er hennes forklaring i epost til meg, gjengitt med samtykke fra henne:

Hei igjen Larsen,

Da har jeg snakket med handelsregisteret KVK, det er som jeg trodde. En feil har skjedd, jeg vet ikke nøyaktig hvordan, men jeg har trykket på noe da jeg logget inn og søkt på informasjon om Hippo Mundo Charity i registeret. KVK har slettet koden og opplyser at alt skal være i orden. Dersom dere vil sjekke var beskjeden at dere kan ringe dem på XXX. Jeg snakket med XXX i onlineavdelingen. *

Med vennlig hilsen

Line Dugstad, journalist, Dagens Næringsliv

* Telefonnummer og navn på kontakt er skjult av meg.

Da er altså ett av mysteriene i saken oppklart. I mitt blogginnlegg nevnte jeg en rekke utrolige sammentreff, samt den sensasjonelle timingen avisen hadde i denne saken. Jeg antydet at dersom dette ikke skyldes noen bakenforliggende sammenheng måtte det nesten være et mirakel, men at jeg faktisk hadde begynt å tro på mirakler. Nå er det altså klart at ett av disse forholdene bare skyldes en tilfeldig feil, og jeg vil gjerne understreke at jeg ikke har noen som helst tvil om at Dugstads forklaring er riktig. Det betyr at miraklenes tid er ikke forbi. Jeg undres på hva som blir det neste miraklet vi kan forvente?

×