500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Brunstad 2020 – Suitene tar form

Det er sikkert en god del av mine lesere som ser fram til den dagen de første hotellsuitene på det nye Oslofjord Convention Center kan tas i bruk. I helgen fikk jeg tilsendt noen bilder fra prosjektet, og vi ser at suitene begynner å ta form.


Bernt Aksel Larsen blogg - Suitene tar form-1

Bernt Aksel Larsen blogg - Suitene tar form-2

Bernt Aksel Larsen blogg - Suitene tar form-3

Bernt Aksel Larsen blogg - Suitene tar form-4

Bernt Aksel Larsen blogg - Suitene tar form-5

Bernt Aksel Larsen blogg - Suitene tar form-7

Bernt Aksel Larsen blogg - Suitene tar form-9

Bernt Aksel Larsen blogg - Suitene tar form-10

 

×