500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Første kjøretur i parkeringskjelleren

Parkeringskjelleren som bygges på Oslofjord Convention Center strekker seg under de fleste hotellbyggene. Den knytter sammen byggene slik at man kan faktisk forflytte seg under bakken på store deler av det nye området. Mandag i forrige uke var det klart for første biltur i kjelleren.


Det var en skikkelig milepæl for entreprenøren IEC Construction AS når de ved nyttår kunne lukke den første delen av parkeringskjelleren. Den delen som nå er ferdigstilt strekker seg fra innkjøring på sydsiden av hotellbygg V8, via V7, V6, V4 og videre under promenadegaten til utgangen nord for dagens senter. Den vil senere utvides med nye forgreninger slik at den dekker de fleste av de øvrige byggene som settes opp. Mandag 25. januar var kjelleren såpass ryddet og klar at entreprenøren kunne ta den første testrunden med bil gjennom kjelleren.

Jeg har fått tilsendt noen videoklipp fra denne første turen. Er du en av de som skal benytte de nye hotellsuitene i framtiden, eller er du bare interessert i å følge med på byggeprosjektet? Ta i så fall gjerne en titt på disse klippene.

https://youtu.be/DfzfFnzbS74

Fredrik Olsen fra IEC Construction AS forteller om parkeringskjelleren.

Gjennomkjøring fra inngang ved hotellbygg V8 til utgang ved tverrparkering nord for konferansesenteret. Klippet er filmet inne fra bilen.

Gjennomkjøring motsatt vei, filmet fra litt ulike kamera på bilen.

×