500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag

Stålkontroll

De som har vært på byggeplassen på Oslofjord i det siste har sannsynligvis lagt merke til den store stålkonstruksjonen som strekker seg i været ved den østlige enden av hotellbygg V7. Den hviler på to solide søyler, og er på den andre siden forankret i selve bygningskroppen.


Bernt Aksel Larsen blogg - Brunstad 2020Ifølge entreprenøren skal det bygges tre etasjer med såkalte gavelsuiter samt takterrasse oppå denne stålkonstruksjonen. Selve konstruksjonen veier over 14 tonn, og er montert sammen på stedet.

Bernt Aksel Larsen blogg - Brunstad 2020Stålbjelkene er av aller groveste dimensjon, med en høyde på en meter, så dette faller neppe ned med det første.

Slik ser arkitekten for seg at gavelsuitene på hotellbygg V7 vil se ut.
Slik ser arkitekten for seg at gavelsuitene på hotellbygg V7 vil se ut. (Skisse gjengitt med tillatelse fra Brunstad Hotellbygg AS)

Gavelsuitene som bygges her i V7 ser forøvrig ut til å bli virkelig flotte. De får stor terrasse med utsikt ut over strandområdet og Vestfjorden. Det blir interessant å følge med hvordan dette tar form i løpet av vinteren.

Dette bildet fikk jeg tilsendt fra Brunstad i dag tidlig. Etter helgen er det altså kommet nye etasjer over stålkonstruksjonen. Vi begynner også å se likheten med arkitektskissen.
Dette bildet fikk jeg tilsendt fra Brunstad i dag tidlig. Etter helgen er det altså kommet nye etasjer over stålkonstruksjonen. Vi begynner også å se likheten med arkitektskissen.
×