500px vk tumblr gift phone play angle-left angle-right angle-up angle-down twitter heart envelop tag star facebook feed close checkmark menu instagram googleplus pinterest search skype dribbble users certificate expand linkedin map-pin-fill pen-alt-fill youtube flickr clock bag
Bernt Aksel Larsen blogg - Oslo Tigers vs Bergen Giants-1

Oslo Tigers vs Bergen Giants

Den 7. November var det endelig tid for Oslo Tigers jr. sin første ligakamp. Bergen Giants var første laget ut og de hadde tatt turen hele veien fra Vestlandet for å spille i Vinterbro Ishall denne dagen. Denne kampen hadde Tigers planer om å vinne! Dan Vidar Sandersen har vært på hockeykamp mellom lagene til landets to største byer. Her er hans beretning fra kampen.

Pucken droppes og det er Giants som starter best. Niklas Brenden gir Giants en tidlig ledelse, 1-0. Spillet går videre og det tar ikke lange tiden før Tigers setter inn sitt første mål. Steffen Stadven scorer med en assist av Fredrik Lindberg. Fra tribunen følger hockeymødre og søsken spent med. Tigers prøver å holde trøkket og får et par skudd til på mål, men de resterende minuttene av første periode er det Bergen Giants som er best. Tre skudd på mål, så tar Giants ledelsen igjen. Håvard Helgheim setter inn skuddet og det står 2-1 til Bergen Giants. Tigers prøver å hente seg inn, men kommer ikke til noen skikkelige sjanser. Giants rekker å komme til ni skudd før perioden er omme, men keeper Greger Stadven gjør jobben og rydder unna. Hornet «buzzer» og første periode er over…

Bernt Aksel Larsen bloggTigers får seg en «peptalk» av trenerne før andre periode starter. Nå var det på tide å snu kampen. Gutta Bernt Aksel Larsen blogg - Oslo Tigers vs Bergen Giants-5nikker seg enig med trenerne, hiver i seg en slurk med vann og stiller seg opp klare for en ny periode. «Kom igjen nå gutta!» roper Sondre Haukelidsæter for å bygge opp stemningen i laget. Det tar ikke lang tid før Steffen Stadven setter sitt andre mål denne kampen, med assist av Ruben Bjørgengen. Tigers presser fortsatt hardt og holder spillet i Giants sin sone. Tigers blir litt for ivrige og får 2 minutter utvisning for «tripping». Giants får «powerplay» og spiller 5 mot 4, men Giants scorer ikke. Utvisningstiden går ut, men Tigers drar på seg en ny utvisning. Nytt «powerplay» til Giants, men de klarer ikke å utnytte dette heller. Tigers holder trøkket oppe og kommer stadig til sjanser. Ruben Bjørgengen finter seg igjennom forsvaret, men han kommer ikke til et skikkelig skudd. Giants´ keeper stopper den, men får ikke full kontroll på pucken. Bjørn Larsen er på rett plass til rett tid og får enkelt «poket» inn den løse pucken. Det står 3-2 etter andre periode.

Bernt Aksel Larsen blogg - Oslo Tigers vs Bergen Giants-2Lagene trekker inn i garderoben for å psyke seg opp til tredje og siste periode. Spillet er i gang og det er fullt trøkk fra begge lagene. Skuddene går på mål, men keeperne gjør ingen feil og redder det som kommer. 7 minutter igjen av kampen og Kevin Brenden scorer med assist av Niklas Brenden. Det er 3-3 og kampen ble plutselig veldig spennende. Heldigvis for Tigers, får Giants en utvisning for tripping og de får et «powerplay».

Bernt Aksel Larsen blogg - Oslo Tigers vs Bergen Giants-7Tigers tar en «timeout» for å legge en plan på hvordan de skal hente inn seieren. Stemningen i hallen er til å ta og føle på. Ruben Bjørgengen spiller seg inn i sonen og slår en perfekt pasning til Steffen Stadven som står åpen foran mål. Steffen gjør ingen feil og setter pucken i nettet. «Powerplay goal» til Oslo tigers! Tavla viser nå 4-3. Tigers scorer enda ett mål og stillingen er 5-3. Tiden renner ut, «buzzeren» går igjen og Tigers har vunnet den første ligakampen sesongen 15/16.